Skolstädning och förskolestädning

Maddes Städ städar er skola eller förskola för att bidra till en bättre miljö. Vi på Maddes Städ utför alla typer av städningar, från daglig städning, veckovis till storstädningar inför sommar/vinterlov. Maddes Städ ställer höga krav på våra medarbetare för att ge den bästa kvalitén till våra kunder. Vi på Maddes Städ skapar en ökad trivsel när vi städar på så sätt förhindras spridning av sjukdomar och allergier. Vi vill att skolor och förskolor ska satsa på kvalitativ skolstädning och Maddes Städ finns för att göra det möjligt.

Maddes Städ städar er skola eller förskola efter era behov och vi städar på dagtid, kvällar, nätter och helger. Vi utför våra tjänster både åt kommun och privata skolor.

Madde Städ tillhandahåller städmaterial för skolstädning. Kunden står för förbrukningsmaterial som toalettpapper och pappershanddukar men har möjlighet att beställa detta via Maddes Städ om så önskas.

Kontakta gärna oss på Maddes Städ för att få en kostnadsfri offert och vi besöker gärna er för att kunna skräddarsy er offert.