Hemstädning

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. Hinner du inte med att städa? Vänd dig till Maddes Städ för att utföra din hemstädning.

Hemstädning kan utföras alltifrån en gång i veckan till en gång i månaden, allt utifrån dina behov så ger vi dig ett rent och fräscht hem. Med stolthet gör vi livet lite enklare och smidigare för folk genom att ge dem den bästa hemstädningen man kan få. Med skatteavdraget är det förmånligt att anlita en seriös städfirma för hemstädning och om du anlitar Maddes Städ får du en trygg service av kompetent personal. Vi arbetar i kommuner som Järfälla, Vällingby, Bromma, Hässelby och runt om i Stockholms län.

När ni anlitar Maddes Städ för hemstädning så kan ni även få hjälp med tvätt av kläder eller varför inte få ny strukna skjortor när ni kommer hem. Med vår hemstädnings tjänst vill vi underlätta för kunden och vi har en dialog med kunden på vad som ska utföras på er hemstädning. Skulle ni behöva en extra städning eller kanske en fönsterputsning utöver det som finns på hemstädningen är det inga problem att lägga in en extra tjänst. Vi jobbar efter kundens behov, önskar kunden att vi viker kläder, plockar undan så ska det inte vara några problem då Maddes Städ är här för att underlätta för deras kunder.

Att tänka på inför hemstädning:

  • Plocka undan kläder, leksaker, disk med mera.
  • Se till att dammsugare och övriga städredskap är i bra skick.
  • Att trasor, mikrodukar finns tillgängliga.

För att veta mer om hemstädningen och priser och  så är ni välkomna att mejla eller ringa oss.