Flyttstädning

Att flytta är inte alltid så lätt. Det är mer än nog att behöva tänka på allt packande, lyftande, bärande och stökande under en flytt och dessutom se till att städa efter sig. Nu kan du slippa att städa själv till ett mycket bra pris! Unna er denna vardagslyx som allt fler väljer vid flytt. Vänd dig till Maddes Städ så hjälper vi er med flyttstädningen.

Maddes Städ utför flyttstädningen med en checklista och håller gärna nära kontakt med säljare samt köpare för att kunna ge dem den bästa möjliga flyttstädningen. Vi strävar efter att säljare eller köpare kommer och kontrollerar vid slutförd flyttstädning för att alla skall bli nöjda. Ett rent hem är ett trevligt hem.

Vi på Maddes Städ städar inte bara vi kan även hjälpa dig med annat i samband med flytten, t.ex. transport av bohag och bortforsling av skräp och grovsopor. Vi besöker gärna ert hem för att på bästa möjliga sätt ge er en offert som passar era behov.

Att tänka på innan flyttstädningen:

  •  Att lägenheten/huset är tomt
  •  Kyl och frys ska vara avstängd samt att frys ska vara avfrostad
  •  Meddela Maddes Städ för befintliga skador som t.ex. trasiga fönster med mera

Maddes Städ lämnar nöjd-kund-garanti* på utförd flyttstädning arbete. Klicka på Checklista för att se vad som ingår i en flyttstädning.