Om oss

Vi startade Maddes Städ med fokus på flyttstädning och ett nära samarbete med mäklare som rekommenderar oss för att flyttstäda hem som är i behov av städning. Maddes Städ har fortfarande flyttstäd som fokus med mäklare men har utvecklat och skapat nya kontakter på vägen med andra mäklarfirmor, flyttfirmor och företag. Maddes Städ har en bra kontakt med samarbetspartners för att kunna ge kunden den bästa möjliga servicen. Med ett bra städjobb kommer bra rekommendationer så vi lägger enorm kraft på att ge kunden den bästa servicen för att bli rekommenderade till andra potentiella kunder.

Vi är mycket måna om vårt goda rykte och ställer därför höga kvalitetskrav på de arbeten vi utför och jobbar i nära kontakt med kunden. En förutsättning att göra kunden nöjd är att personalen har lämplig utbildning för varje specifikt uppdrag. I vår kvalitetspolicy har vi fastslagit ”Att göra rätt från början, i rätt tid och till överenskomna villkor”. Målet är alltså ”Noll fel”. Maddes Städ arbetar kontinuerligt med att utveckla våra tjänster och kvaliteten på levererade städtjänster och vår målsättning är att skapa långsiktiga kundrelationer som bygger på ömsesidigt förtroende. Vi åtar oss både stora och små uppdrag med samma engagemang.

Maddes Städs ambition är att göra din städning bekymmerfri med bra kvalitet. Vår främsta ambition är att sätta kunden i fokus och tillfredställa kundens behov. Vi utför städningar med omtanke om miljön och vår personal. Självklart sätter vi kunden i fokus och erbjuder därför ”nöjd-kund-garanti”. Vi strävar efter att använda miljöanpassade produkter och arbetsmetoder. Vi är ett av de tryggaste städbolag Stockholm kan erbjuda och vi ser till att din hemstädning, flyttstädning blir av, såväl kontorsstädning som storstädning. Med stolthet gör vi livet lite enklare och smidigare för folk.

Välkommen till oss!

 

Vi på Maddes Städ…

  • Utbildar och engagerar våra medarbetare att utföra sina arbetsuppgifter med hänsyn till miljön.
  • Har F-skattesedel
  • Är momsregistrerade
  • Erbjuder vår personal bra arbetsförhållanden och försäkring via Fora
  • Har arbetsledare som är SRY-utbildade
  • Har obligatorisk internutbildning
  • Genomför noggranna kvalitetskontroller
  • Är försäkrade i Trygghansa och ansvarsförsäkrade för 10 000 000:-