Möbeltvätt

Nu har ni möjlighet att få era möbler tvättade hemma utan att behöva lämna in den till en firma! Maddes Städ utför de flesta av våra tjänster i Järfälla, Hässelby, Vällingby, Bromma men även i Stockholm City erbjuder vi våra tjänster och andra orter. Har ni en soffa eller madrass som är smutsig och som ni funderat på att kasta? Maddes Städ har svaret, vi gör det möjligt att tvätta mattan, soffan eller sängen på plats hos er och det bästa med detta är att det ger rätt till skattereduktion, kunden betalar halva beloppet och när arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket.

I sängen kan det förekomma mycket kvalster och insekter som man inte ser med det blotta ögat (länk) men med vår städmaskin kan vi tvätta din madrass på plats i ditt hem och se till att ni får en och fräsch säng. Med vår städmaskin ser vi till att er matta tvättas och vi tar bort oönskade fläckar på möbler. Vid tvätt av madrasser så kan det behövas ett dygn för att det ska torka och för möbler tar det halva tiden och man bör tänka på att vi inte kan tvätta möbler som är vattenkänsliga eller mattor som är gjord av silke. Vi utför även möbel tvätt för företag som vill fräscha upp sina möbler eller kontorsstolar.

Kontakta oss för information om priser. Ni kan även bifoga en bild på den möbeln som ni vill ha tvättad för att vi ska kunna ge er en så exakt offert som möjligt.